Keresés

Krémer Olivér Vendégháza - Egerág

 

A DMKert Kertészettől mindössze 100 méterre lévő vendégház, melynek honlapja a www.ferienhausinungarn.de címen érhető el.

Kapcsolatfelvétel (magyar és német nyelven!) a stellasissy@googlemail.com email címen lehetséges!

 

Helyben, Egerágon több lovarda is várja vendégeit (Tel: 303878079)! A helyi Judo-klubban edzési edzőtáborozási lehetőség (Tel: 302567129)! A közelben számos kikapcsolódási lehetőség: Pécs: a mediterrán hangulatok városa, a Mecsek csodálatos tájai, Harkány: gyógyfürdő, Siklós: hangulatos kisváros a híres Várral, vadonatúj élményfürdővel!, Villány: az ország egyik leghíresebb borvidéke, borospincékkel, vendégszerető gazdákkal, kiváló éttermekkel!, a híres Szársomlyó hegy szomszédságában. Mohács: Duna-part, Ormánság: Dráva-part. Egerág Baranya megye közepén található, innen csillagtúra-szerűen csodálatos célpontok tömkelege érhető el igen hamar! A vendégház az M60-as autópályáról Újpetre irányában lehajtva 15 perc alatt elérhető!

A szomszédos Kozármisleny kisvárosban 3 étteremben is a'la carte, és napi menüs étkezési lehetőség! (Mi a Center Grill éttermet ajánljuk, kimagaslóan a legjobb, még pécsi viszonylatban is és a vendégházból negyed óra alatt elérhető!)

 

Igen kedvező árfekvésű, kulcsosház jellegű, összkomfortos vendégház, csodálatos, csendes környezetben!