Keresés

Álláslehetőség a DMKert Kft-nél

 

 

 

 

Álláslehetőség a DMKert Kft-nél:

 

 

  Több, mint 30 éve stabilan működő, komoly szakmai háttérrel, hazai és nemzetközi ismertséggel, kapcsolatokkal, tapasztalatokkal rendelkező cégünk felvételre keres, szorgalmas, megbízható, női, és férfi munkatársakat, kertészeti munkák végzésére, a cég Egerágon (illetve Máriagyűdön) található, összesen mintegy 14 hektáros, gyűjteményes területére, internetes növény csomagküldő, illetve növénytermesztési, növényhonosítási tevékenységeinkkel összefüggő feladatok ellátására, hosszú távra!

Szakirányú kertészeti végzettség, vagy érettségi, idegen nyelvtudás, szakmai gyakorlat, jogosítvány, nemdohányzás és a kertészetben használatos gépek ismerete előny, de nem feltétlen követelmény.

 

A közlekedést támogatjuk! Versenyképes jövedelem!

 

A részletekről Dlusztus Miklós cégvezető ad tájékoztatást a bikaretdm@gmail.com email címen, vagy a 20 209 4 209-es számon.

 

 

A MUNKA LEÍRÁSA:

 

Kertészetünkben napjainkban már szinte kizárólag edényes növényeket termesztünk, így a leggyakoribb munka ezek ültetése, gyomlálása, öntözése. Számos fajtát szaporítunk oltással, ez a munka minden évben több hetes időszakot ölel fel. Az értékesítés honlapunkon keresztül, csomagküldő szolgálatunk révén történik, így (főként a tavaszi és őszi időszakban) szinte mindennapos tevékenység a megrendelt növények összegyűjtése, csomagolása. 14 hektáros területünkön mintegy 4000 féle (nagyjából fele-fele arányban dísz-, illetve gyümölcstermő-) kiültetett növény található. Ennek a területnek a gondozása egész évben zajlik, a vegetációban leginkább fűnyírással, a kiültetett fiatal növények öntözésével, illetve az idősebb állományok téli ápolásával, egyes fajok magjainak, bizonyos változatok dugványainak, oltóvesszőinek begyűjtésével. Fontos munka a növényállomány dokumentációja is, melynek célja a növények fejlődésének, viselkedésének nyomon követése. A teljesen vegyszer-, illetve permetezésmentesen fenntartott területünkön található, mintegy 2000 féle gyümölcstermő növény termését is (részben) feldolgozzuk, az így előállított, abszolút vegyszermentes gyümölcslevek, aszalványok, dzsemek szigorúan csak saját felhasználásra készülnek, kollégáink ingyenesen részesülnek ezekből. A legígéretesebb növényféleségek saját előállítású fiatal példányai (a hozzájuk kapcsolódó szakmai tapasztalatainkkal együtt) a kollégák számára a legtöbb esetben ingyenesen, vagy kedvezményesen elérhetőek.