Zantedeschia rehmannii Színkeverék, 10 db-os csomag! (Kála színkeverék, 10 db-os csomag!)

 
 

Elérhetőség: A növény rendelhető

Zantedeschia rehmannii Színkeverék, 10 db-os csomag!, Kála színkeverék, 10 db-os csomag! növényleírás 10 db exra méretű, virágzóképes gumót küldünk, több gyönyörű fajtából összeállítva!

A közismert, fehér virágú kálát is magába foglaló Zantedeschia nemzetség Afrikában honos, ezen belül is a Zantedeschia rehmannii faj, melynek a csodálatos, színes virágú változatokat köszönhetjük, dél-Afrikai eredetű. Ez utóbbinak levelei keskenyebbek, hosszúkásabbak, termetre zömökebbek, mint a fehér kála (Zantedeschia aethiopica), de ezek a fajták is elérhetik a 60-80 cm körüli magasságot! Az évről-évre dúsabb bokrok sok tucatnyi virágot is hozhatnak, s a nyílás nyár közepétől akár a fagyokig is folytatódhat! A fagyok beköszöntekor a töveket fel kell szedni és a gumókat hűvös helyen (pl. pince...) (legideálisabb a 7 Celsius fok) kell tárolni tavaszig. Az edényesen tartott kála töveket legjobb már a fagyok előtt bevinni! A megérkezett gumókat ültetésig hűvös helyen kell tárolni, majd a rajtuk látható rügyekkel, növekedési pontokkal felfelé kell elültetni.


Fényigény:

Nedvesség:

Talaj:talajban
nem
válogat


Zóna:8b

Méret:Extra méretű gumók!

Minőség:Virágzóképes gumók!

Ár : 7 950 FtElőző / következő növényünk:


« Veronica spicata `Royal Candles` (Royal Candles kék macskafarkú veronika) | Zantedeschia rehmannii `Lovely` (Lovely sötétrózsaszín kála) »