Malus domestica `Redcats` (Redcats rezisztens oszlopos alma)

 
 

Elérhetőség: A növény rendelhető

Malus domestica `Redcats`, Redcats rezisztens oszlopos alma növényleírásA kis helyet foglaló, szűk kertekben, vagy akár balkonokon, teraszokon nevelhető, oszlopos alakú gyümölcsfajták iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik. A korábbi oszlopos növekedésű almafajták (mint pl. a Ballerina fajtacsoport) azonban számos almabetegségre voltak fogékonyak, emiatt nem feleltek meg maradéktalanul a vásárlók elvárásainak, hiszen ki akar a lakótér közelében permetezni?!! És egyáltalán, kerüljük a vegyszerek használatát mindenhol, ahol csak lehet!

A Geisenheimi Kutatóintézet új, "Proficats" oszlopos almasorozata teljesen kielégíti ezt a jogos igényt! Ezek a szenzációs új fajták az összes almabetegséggel szemben rezisztensek, de minimum nagyon magas ellenállóságot mutatnak, így teljesen vegyszermentesen is tarthatók, nevelhetők!
Az öko-, illetve bio- termesztés lehetősége mellett e fajták rendszeresen és bőven teremnek, és gyümölcsminőségük is kiváló! 

A Redcats fajta szeptember közepén érik, a gyümölcs színe és alakja a Gala fajtához hasonló, nagyon szép sötétpiros. Hosszan tárolható, íze finom édes, kellemes sav-aránnyal.

 

 

 

Fényigény:

Nedvesség:

Talaj:talajban
nem
válogat


Zóna:3a

Méret:25-30

Minőség:K2

Ár : 3 500 FtElőző / következő növényünk:


« Malus domestica `Red Topaz` (Red Topáz alma) | Malus domestica `Régi Jonatán` (Alma: Régi Jonatán) »