Malus domestica `Greencats` (Greencats rezisztens oszlopos alma)

 
 

Elérhetőség: A növény rendelhető

Malus domestica `Greencats`, Greencats rezisztens oszlopos alma növényleírás  A kis helyet foglaló, szűk kertekben, vagy akár balkonokon, teraszokon nevelhető, oszlopos alakú gyümölcsfajták iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik. A korábbi oszlopos növekedésű almafajták (mint pl. a Ballerina fajtacsoport) azonban számos almabetegségre voltak fogékonyak, emiatt nem feleltek meg maradéktalanul a vásárlók elvárásainak, hiszen ki akar a lakótér közelében permetezni?!! És egyáltalán, kerüljük a vegyszerek használatát mindenhol, ahol csak lehet!

 

A Geisenheimi Kutatóintézet új, "Proficats" oszlopos almasorozata teljesen kielégíti ezt a jogos igényt! Ezek a szenzációs új fajták az összes almabetegséggel szemben rezisztensek, de minimum nagyon magas ellenállóságot mutatnak, így teljesen vegyszermentesen is tarthatók, nevelhetők!

  

Az öko-, illetve bio- termesztés lehetősége mellett e fajták rendszeresen és bőven teremnek, és gyümölcsminőségük is kiváló!

 
A Greencats a népszerű Granny Smith fajtához hasonló, sárgás bemosódású, zöld színű, édes-fűszeres, kiváló ízű, lédús, hosszan tárolható, szeptember közepén érő fajta. Fája ellenálló, középerős növekedésű.

 

Fényigény:

Nedvesség:

Talaj:talajban
nem
válogat


Zóna:3a

Méret:20-30

Minőség:K2

Ár : 2 500 FtElőző / következő növényünk:


« Malus domestica `Dulabija` (Alma: Dulabija (bosnyák)) | Malus domestica `Húsvéti Rozmaring` (Alma: Húsvéti rozmaring) »