Phyllostachys vivax `Huangwenzhu Inversa` (EMELT POSTADÍJAS!) (Zöldcsíkos óriás neonszárú bambusz (EMELT POSTADÍJAS!))

 
 

Elérhetőség: A növény rendelhető

Phyllostachys vivax `Huangwenzhu Inversa` (EMELT POSTADÍJAS!), Zöldcsíkos óriás neonszárú bambusz (EMELT POSTADÍJAS!) növényleírásA megemelkedett postadíjak miatt bambuszainkat elsősorban csak személyesen értejövőknek tudjuk adni, vagy postai küldés esetén 8950.-Ft feladási díjat kell számolnunk csomagonként, a nagy tömeg és a terjedelmes méret miatt! Egy csomagba általában 2 db földlabdás bambusz fér... A lehetőségekről a 202094209-es számon lehet érdeklődni.

 

A télálló mérsékelt övi óriásbambuszok abszolút leggyönyörűbbike!!! Vastag neonsárga szárai smaragdzöld sávokkal díszítettek a barázdákban. Minden gyűjtő álma, a bambuszok non plus ultrája!!!

Az egyik képen látható, milyen szép nagyokat is ki tudunk ásni, és ezek biztonságosan telepíthetők! Viszont az ilyen nagyokért sajnos el kell jönni... :-(  Persze ez a többi bambuszra is igaz... :-)

6a USDA-zóna

Személyes átvétel esetén általában sokkal nagyobb méretű bambuszokat is tudunk adni, ugyanilyen áron! A szoliter méretek árait egyedileg alakítjuk ki, mert ezek méretben nagyon eltérőek lehetnek! Ezekkel kapcsolatban a 202094209-en tudunk felvilágosítást adni.

Fényigény:

Nedvesség:

Talaj:talajban
nem
válogat


Zóna:6a

Méret:100-400

Minőség:FL

Ár : 9 500 FtElőző / következő növényünk:


« Phyllostachys vivax `Aureocaulis` (EMELT POSTADÍJAS!) (Aureocaulis neonszárú óriásbambusz (EMELT POSTADÍJAS!)) | Phyllostachys `Shanghai 3` (EMELT POSTADÍJAS!) (Shanghai 3 Zöld Óriásbambusz (EMELT POSTADÍJAS!)) »