Malus domestica `Starcats` (Alma: Starcats oszlopos alma)

 
 

Elérhetőség: A növény rendelhető

Malus domestica `Starcats`, Alma: Starcats oszlopos alma növényleírás A kis helyet foglaló, szűk kertekben, vagy akár balkonokon, teraszokon nevelhető, oszlopos alakú gyümölcsfajták iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik. A korábbi oszlopos növekedésű almafajták (mint pl. a Ballerina fajtacsoport) azonban számos almabetegségre voltak fogékonyak, emiatt nem feleltek meg maradéktalanul a vásárlók elvárásainak, hiszen ki akar a lakótér közelében permetezni?!! És egyáltalán, kerüljük a vegyszerek használatát mindenhol, ahol csak lehet!

  

A Geisenheimi Kutatóintézet új, `Proficats` oszlopos almasorozata teljesen kielégíti ezt a jogos igényt! Ezek a szenzációs új fajták az összes almabetegséggel szemben rezisztensek, de minimum nagyon magas ellenállóságot mutatnak, így teljesen vegyszermentesen is tarthatók, nevelhetők!

 

 

Az öko-, illetve bio- termesztés lehetősége mellett e fajták rendszeresen és bőven teremnek, és gyümölcsminőségük is kiváló!

 

   

 

A Starcats fajta alakjában, színében és ízében is az ismert Elstar-hoz hasonlít: kissé lapított, csíkozott, világospiros színű, nagyon ízletes! Szeptember elején érik, hosszan tárolható, fája robosztus, középerős növekedésű.

Fényigény:

Nedvesség:

Talaj:talajban
nem
válogat


Zóna:3a

Méret:25-40

Minőség:K2

Ár : 2 500 FtElőző / következő növényünk:


« Malus domestica `Simontornyai véralma` (Alma: Simontornyai véralma) | Malus domestica `Suncats` (Alma: Suncats oszlopos alma) »