Phyllostachys sp. 10 db-os Vegyes Bambusz SÖVÉNYAKCIÓ! (Vegyes sövénybambusz, 10 db-os SÖVÉNYAKCIÓ!)

 
 

Elérhetőség: A növény rendelhető

Phyllostachys sp. 10 db-os Vegyes Bambusz SÖVÉNYAKCIÓ!, Vegyes sövénybambusz, 10 db-os SÖVÉNYAKCIÓ! növényleírás Az alábbi, hihetetlenül baráti árért 10 darab, 1-2 szálas, 120-180 centi magasságú, földlabdás bambusztövet adunk! Postai küldés esetén a növényeket kb. 180 centi magasságnál vissza kell vágnunk, illetve a földlabdákból valamennyi földet ki kell ráznunk, hogy ne haladja meg a posta által megszabott mérethatárokat. Ezzel együtt is, mintegy 5-6 méter hosszúságú sövényszakasz telepíthető a 10 darabos mennyiségből, így pl. egy kb. 16 méter hosszúságú sövény létesítéséhez három 10 darabos csomagra van szükség.

Személyesen értejövőknek ugyanezért az árért nagyobb méretű töveket tudunk adni, hiszen ilyenkor nem korlátozzák a terjedelmet a postai mérethatárok!

Megrendeléskor feltétlenül kérjük jelezzék, hogy egy fajtából, vagy vegyesen, több fajtából (de hasonló növekedési erélyűekből) is állhat a sövénycsomag! 

Szállítási tudnivalók itt!!!

 Zóna:6a 

Évek óta kedvezőek a tapasztalataink a földlabdásan felszedett bambuszokkal, 100 %-os eredménnyel dolgozhatunk velük a konténeres kiszerelésűekhez hasonlóan!

 

A frissen érkezett földlabdás bambuszok tövét és lombozatát az ültetésig naponta legalább egyszer alaposan öntözzük! Telepítés után szintén alaposan öntözzük be őket, de ne csak a tövüket, hanem a lombozatukat is! Meleg, száraz időben a lombozat néhány hétig még igényli a rendszeres permet-, vagy esőszerű öntözést, de hűvösebb, csapadékosabb időben ez szükségtelen. A széljárta helyen telepített bambuszok rögzítéséről, kitámasztásáról gondoskodjunk (karó, kerítéshez kötözés, stb), nehogy a szél megdöntse őket! A bambuszok többsége terjedő tövű, de a terjedést egyszerű határolással megakadályozhatjuk, pl. a Tatabányán, a Bauplast cég által gyártott bambuszhatároló lemezzel!

Fényigény:

Nedvesség:

Talaj:talajban
nem
válogat


Zóna:6a

Méret:120-180

Minőség:FL

Ár : 12 500 FtElőző / következő növényünk:


« Philadelphus coronarius 10 db-os akciós sövénycsomag! (Illatos jezsámen 10 darabos akciós sövénycsomag!) | Poncirus trifoliata (CSP) 25 db, syn.: Citrus trifoliata (Télálló vadcitrom (CSP) 25 db-os SÖVÉNY AKCIÓ!) »