Phyllostachys sp. 10 db-os Vegyes Bambusz SÖVÉNYAKCIÓ! (Vegyes sövénybambusz, 10 db-os SÖVÉNYAKCIÓ!)

 
 

Elérhetőség: A növény rendelhető

Phyllostachys sp. 10 db-os Vegyes Bambusz SÖVÉNYAKCIÓ!, Vegyes sövénybambusz, 10 db-os SÖVÉNYAKCIÓ! növényleírás Az alábbi, hihetetlenül baráti árért 10 darab, 1-2 szálas, 120-180 centi magasságú, földlabdás bambusztövet adunk! Postai küldés esetén a növényeket kb. 180 centi magasságnál vissza kell vágnunk, illetve a földlabdákból valamennyi földet ki kell ráznunk, hogy ne haladja meg a posta által megszabott mérethatárokat. Ezzel együtt is, mintegy 5-6 méter hosszúságú sövényszakasz telepíthető a 10 darabos mennyiségből, így pl. egy kb. 16 méter hosszúságú sövény létesítéséhez három 10 darabos csomagra van szükség.

Személyesen értejövőknek ugyanezért az árért sokkal nagyobb méretű, több (akár 3-5!) szálas, magasabb (akár 2-3 méteres!), dúsabb töveket tudunk adni, hiszen ilyenkor nem korlátozzák a terjedelmet a postai mérethatárok! Az ilyen méretű növényekből azonnal nagyon impozáns, gyakorlatilag zárt sövény telepíthető!

Megrendeléskor feltétlenül kérjük jelezzék, hogy egy fajtából, vagy vegyesen, több fajtából (de hasonló növekedési erélyűekből) is állhat a sövénycsomag! 

Szállítási tudnivalók itt!!!

 Zóna:6a 

Évek óta kedvezőek a tapasztalataink a földlabdásan felszedett bambuszokkal, 100 %-os eredménnyel dolgozhatunk velük a konténeres kiszerelésűekhez hasonlóan!

 

A frissen érkezett földlabdás bambuszok tövét és lombozatát az ültetésig naponta legalább egyszer alaposan öntözzük! Telepítés után szintén alaposan öntözzük be őket, de ne csak a tövüket, hanem a lombozatukat is! Meleg, száraz időben a lombozat néhány hétig még igényli a rendszeres permet-, vagy esőszerű öntözést, de hűvösebb, csapadékosabb időben ez szükségtelen. A széljárta helyen telepített bambuszok rögzítéséről, kitámasztásáról gondoskodjunk (karó, kerítéshez kötözés, stb), nehogy a szél megdöntse őket! A bambuszok többsége terjedő tövű, de a terjedést egyszerű határolással megakadályozhatjuk, pl. a Tatabányán, a Bauplast cég által gyártott bambuszhatároló lemezzel!

Fényigény:

Nedvesség:

Talaj:talajban
nem
válogat


Zóna:6a

Méret:120-180

Minőség:FL

Ár : 12 500 FtElőző / következő növényünk:


« Philadelphus coronarius 10 db-os akciós sövénycsomag! (Illatos jezsámen 10 darabos akciós sövénycsomag!) | Poncirus trifoliata 25 db, syn.: Citrus trifoliata (Télálló vadcitrom 25 db-os SÖVÉNY AKCIÓ!) »